maandag 4 maart 2013

altijd wat.....

Hoe ik me voel, ehhm eigenlijk wel goed, ik ben sinds een maand vrij van diabetes medicijnen, dus geen insuline en geen tabl. meer, dat gaat goed, hou me strak(mwahhhh) aan mijn dieet en voel me sinds lange tijd een stuk beter, niet meer duizelig enz enz.........

Net het laatste onderzoek gehad ivbm een mogelijk tia begin december. MRI was in dec.  goed, heel erg goed zelfs...... ;-)
Nu een laatste ogentesten jawel ik heb "upshoots" dwz dat mijn ogen met opzij kijken niet helemaal goed samenwerken en ik dubbel beeld ga zien, ben ik mee geboren zeiden ze, en ik heb er nooit aandacht aan besteed. 's avonds in bed zag ik wel eens 2 ipv 1 tv, dacht dat het kwam omdat ik dan zo gruwelijk moe was en het lampje langzaam uitging ... (downshoot??;-)) Nou schiet mij maar lek er is niks gevonden.


Als mijn rug nu eens wat mee zou werken, en zenuw in mijn voet niet raar deed zou ik me best lekker voelen....... (als dat toch eens waar zou zijn) 

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het in ieder geval beter gaat. Maar wat voor dieet heb jij gekregen dat je nu zonder medicatie kunt voor de diabetes? Ik ben nu pas goed ingesteld na drie jaar! En heb al een aantal malen om een dieet gevraagd maar in principe hebben ze die niet zeggen ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb een gewichts verlagend dieet gehad, weinig koolhydraten, moest destijds ook wel meteen met insuline beginnen en tabl. en nu helemaal niks meer....... inmiddels 16 kilo lichter en zonder medicatie

    BeantwoordenVerwijderen